• MAJ

      02.05.2025 08:31



      OPŁATA ZA DOŻYWIANIE W MIESIĄCU MAJU


      1. Opłata za dożywianie szkoła podstawowa:
      17 dni x 6,00 zł = 102,00 zł
      Osoby z odliczeniami proszone są o kontakt z intendentem.

       
      OPŁATA ZA DOŻYWIANIE I PRZEDSZKOLE I KL.0 W MIESIĄCU MAJU
       
      1. Opłata za dożywianie (20 dni):
       20 dni x 6,00 zł = 120,00 zł

      2. Opłata za przedszkole (20dni):
      przedszkole od godziny 6.30 – 15.00 – 100,80 zł
      ● przedszkole od godziny 6.30 – 15.30 – 115,20 zł
      ● przedszkole do godziny 13.00 – 28,80 zł
      ● przedszkole do godziny 14.00 – 57,60 zł
      ● przedszkole do godziny 15.00 – 86,40 zł
       
      OPŁATY NALEŻY UIŚCIĆ DO 15-tego DNIA MIESIĄCA
    • Opłaty

      04.11.2024 11:22
         

      STOŁÓWKA SZKOLNA
      OPŁATY ZA OBIADY I PRZEDSZKOLE


      1. NUMER KONTA BANKOWEGO DO DOKONYWANIA OPŁAT:
      60 8346 0005 0000 2596 20000004
       
      2. NIEOBECNOŚCI NA OBIADACH:
       zgłaszamy do godziny 14.00 dnia poprzedzającego nieobecność dziecka
      na obiadach (zgodnie z regulaminem Stołówki Szkolnej)
      pod numerem telefonu: 603-094-278 - Intendent


       
    • Jadłospis

      25.04.2025 17:50

       
      Jadłospis -

       

       

       

      28.04.2025-30.04.2025  

       

      28.04.2025 (poniedziałek) 

       

      „ZUPA GROCHOWA NA WĘDZONCE Z KIEŁBASĄ, BUŁKA PSZENNA, JOGURT OWOCOWY”

       

      Składniki: grochowa (łopatka, mięso wędzone, kiełbasa, groch łuskany, ziemniaki, marchew, pietruszka, seler, por, sól, pieprz, liść laurowy, ziele angielskie, majeranek), bułki (zawierają mąkę pszenną i jajka), jogurt owocowy.

       

      29.04.2025 (wtorek) 

       

      „ZIEMNIAKI Z WODY, PULPETY WIEPRZOWE W SOSIE POMIDOROWYM, OGÓREK KISZONY, SOK OWOCOWY”

       

      Składniki:  pulpety (mięso mielone z łopatki, jajka, bułka tarta, marchew, pietruszka, seler, por, mąka pszenna, śmietana 18%, sól, pieprz, papryka mielona słodka, czosnek granulowany, koncentrat pomidorowy, pomidory), ziemniaki, ogórek kiszony, sok owocowy. 

       

      30.04.2025 (środa) 

       

      „ZUPA KALAFIOROWA ZABIELANA, BUŁKA  PSZENNA, KASZKA MANNA”

       

      Składniki: kalafiorowa (kurczak, udka z kurczaka, kalafior, marchew, pietruszka, seler, por, ziemniaki, mąka pszenna, sól, pieprz, liść laurowy, ziele angielskie, śmietana 18 %, koperek), bułka pszenna (zawiera mąkę pszenną i jajka), kaszka manna (mleko, kasza manna, cukier).

       

       

      SMACZNEGO !!!