Stołówka szkolna
GRUDZIEŃ
01.12.2025 07:41
1. Opłata za dożywianie:
OPŁATA ZA DOŻYWIANIE W MIESIĄCU GRUDNIU15 dni x 7,00 zł = 105,00 złOsoby z odliczeniami proszone są o kontakt z intendentem.2. Opłata za przedszkole (15 dni):● przedszkole od godziny 6.30 – 15.00 – 75,60 zł
● przedszkole od godziny 6.30 – 15.30 – 86,40 zł
● przedszkole do godziny 13.00 – 21,60 zł
● przedszkole do godziny 14.00 – 43,20 zł
● przedszkole do godziny 15.00 – 64,80 złOPŁATY NALEŻY UIŚCIĆ DO 15-tego DNIA MIESIĄCAOpłaty
22.11.2025 15:24STOŁÓWKA SZKOLNA
OPŁATY ZA OBIADY I PRZEDSZKOLE
1. NUMER KONTA BANKOWEGO DO DOKONYWANIA OPŁAT:60 8346 0005 0000 2596 20000004
2. NIEOBECNOŚCI NA OBIADACH:- zgłaszamy do godziny 14.00 dnia poprzedzającego nieobecność dziecka na obiadach (zgodnie z regulaminem Stołówki Szkolnej)
pod numerem telefonu: 603-094-278 - Intendent

- zgłaszamy do godziny 14.00 dnia poprzedzającego nieobecność dziecka na obiadach (zgodnie z regulaminem Stołówki Szkolnej)
JADŁOSPIS
12.12.2025 09:46Jadłospis na tydzień:
15.12.2025-19.12.2025
15.12.2025 (poniedziałek)
„FASOLKA PO BRETOŃSKU, BUŁKI PSZENNE,POMIDORKI KOKTAJLOWE, SOK OWOCOWY”
Składniki: fasolka (cebula, kiełbasa, fasola, koncentrat pomidorowy, ketchup, marchew, pietruszka, seler, por, majeranek, sól, pieprz, śmietana 18%, mąka pszenna), bułki (zawierają mąkę pszenną i jajka), sok owocowy, pomidorki koktajlowe.
16.12.2025 (wtorek)
„ZIEMNIAKI Z WODY, PIECZEŃ WIEPRZOWA W SOSIE, SURÓWKA Z CZERWONEJ KAPUSTY I JABŁKA, SOK OWOCOWY”
Składniki: pieczeń (schab, olej, cebula, mąka pszenna, papryka słodka,czosnek, majeranek, ziele angielskie, liść laurowy, sól, pieprz, marchew, pietruszka, seler, por, ziemniaki, surówka z czerwonej kapusty (kapusta czerwona, jabłka, marchewka, cebula, olej, cukier, sól, pieprz), sok owocowy.
17.12.2025 (środa)
„ZUPA MARCHEWKOWA ZABIELANA Z NATKĄ PIETRUSZKI, BUŁKA PSZENNA, OWOC-POMARAŃCZ”
Składniki: marchewkowa (kurczak, udka z kurczaka, ziemniaki, marchew, pietruszka, seler, por, natka pietruszki, sól, pieprz, śmietana 18%, liść laurowy, ziele angielskie, cukier), bułka grahamka (zawiera mąkę pszenną i jajka), kisiel owocowy, jabłko.
18.12.2025 (czwartek)
„TAGLIATELLE Z KURCZAKIEM I SZPINAKIEM, SOK OWOCOWY”
Składniki: tagliatelle (filet z piersi kurczaka, szpinak, serek mascarpone, czosnek, śmietana 18%, sól, pieprz zioła i przyprawy), makaron tagliatelle (zawiera mąkę pszenną i jajka), sok owocowy.
19.12.2025 (piątek)
„PUREE ZIEMNIACZANE, MEDALIONY Z MORSZCZUKA PANIEROWANE, SURÓWKA Z KAPUSTY KISZONEJ Z MARCHEWKĄ I JABŁKIEM, SOK OWOCOWY”
Składniki: medaliony (medaliony z morszczuka, jajka, bułka tarta, mąka, sól, pieprz, papryka słodka mielona, olej), puree ziemniaczane (ziemniaki, masło, śmietana 18%), surówka z kapusty kiszonej (kapusta kiszona, marchew, jabłka, cebula, olej, zioła i przyprawy, cukier), sok owocowy.
ŻYCZYMY SMACZNEGO !!!


