• MARZEC

      28.02.2025 11:14



      OPŁATA ZA DOŻYWIANIE I PRZEDSZKOLE W MIESIĄCU MARCU


      1. Opłata za dożywianie:
      21 dni x 6,00 zł = 126,00 zł
      Osoby z odliczeniami proszone są o kontakt z intendentem.

       
      2. Opłata za przedszkole (21 dni):
       
      przedszkole od godziny 6.30 – 15.00 – 105,84 zł
      ● przedszkole od godziny 6.30 – 15.30 – 120,96 zł
      ● przedszkole do godziny 13.00 – 30,24 zł
      ● przedszkole do godziny 14.00 – 60,48 zł
      ● przedszkole do godziny 15.00 – 90,72 zł
       
      OPŁATY NALEŻY UIŚCIĆ DO 15-tego DNIA MIESIĄCA
    • Opłaty

      04.11.2024 11:22
         

      STOŁÓWKA SZKOLNA
      OPŁATY ZA OBIADY I PRZEDSZKOLE


      1. NUMER KONTA BANKOWEGO DO DOKONYWANIA OPŁAT:
      60 8346 0005 0000 2596 20000004
       
      2. NIEOBECNOŚCI NA OBIADACH:
       zgłaszamy do godziny 14.00 dnia poprzedzającego nieobecność dziecka
      na obiadach (zgodnie z regulaminem Stołówki Szkolnej)
      pod numerem telefonu: 603-094-278 - Intendent


       
    • Jadłospis

      21.03.2025 18:14

       
      Jadłospis -

       

      24.03.2025-28.03.2025

       

       

      24.03.2025 (poniedziałek)

       

      ZUPA GROCHOWA NA WĘDZONCE Z KIEŁBASĄ, BUŁKI GRAHAMKA, JOGURT OWOCOWY”

       

      Składniki: grochowa (łopatka, mięso wędzone, kiełbasa, groch łuskany, ziemniaki, marchew, pietruszka, seler, por, sól, pieprz, liść laurowy, ziele angielskie, majeranek), bułki (zawierają mąkę pszenną i jajka), jogurt owocowy.

       

      25.03.2025 (wtorek)

       

      PENNE Z KURCZAKIEM W SOSIE ŚMIETANOWYM, SOK OWOCOWY”

       

      Składniki: kurczak w sosie (filet z piersi kurczaka, por, ser, serek topiony, śmietana 36%, śmietana 18%, sól, pieprz, papryka mielona słodka, mąka pszenna, olej), makaron (zawiera mąkę pszenną i jajka), sok owocowy.

       

      26.03.2025 (środa)

       

      ZUPA OGÓRKOWA ZABIELANA Z KOPERKIEM, BUŁKI PSZENNE, RACUSZKI Z JABŁKAMI”

       

      Składniki: ogórkowa (łopatka, przecier ogórkowy, ziemniaki, marchew, pietruszka, seler, por, koperek, sól, pieprz, liść laurowy, ziele angielskie, mąka pszenna, śmietana 18%), bułki pszenne (zawierają mąkę pszenną i jajka), racuszki z jabłkami (mąka pszenną, jajka, jabłka, mleko).

       

      27.03.2025 (czwartek)

       

      PUREE ZIEMNIACZANE, NUGGETSY W PŁATKACH KUKURYDZIANYCH, MIZERIA ZE ŚMIETANĄ, KOMPOT WIŚNIOWY”

       

      Składniki: nuggetsy (filet z piersi kurczaka, płatki kukurydziane, sól, pieprz, papryka mielona słodka, curry, olej), puree ziemniaczane (ziemniaki, masło, śmietana 18%), mizeria (ogórki, jogurt grecki, śmietana 12% zakwaszana, cukier, sól, pieprz, sok z cytryny), kompot (wiśnie, woda, miód).

       

      28.03.2025 (piątek)

       

      PUREE ZIEMNIACZANE, FILETY RYBNE PANIEROWANE, SURÓWKA Z KAPUSTY Z MARCHEWKĄ, SOK OWOCOWY”

       

      Składniki: filet rybny (morszczuk, bułka tarta, mąka, sól, pieprz, papryka słodka mielona, olej), puree ziemniaczane (ziemniaki, masło, śmietana 18%), surówka z kapusty (kapusta włoska, marchew, jabłka, olej, zioła i przyprawy, cukier), sok owocowy.
       

      SMACZNEGO !!!