MARZEC
28.02.2025 11:14
OPŁATA ZA DOŻYWIANIE I PRZEDSZKOLE W MIESIĄCU MARCU
1. Opłata za dożywianie:21 dni x 6,00 zł = 126,00 złOsoby z odliczeniami proszone są o kontakt z intendentem.
2. Opłata za przedszkole (21 dni):● przedszkole od godziny 6.30 – 15.00 – 105,84 zł
● przedszkole od godziny 6.30 – 15.30 – 120,96 zł
● przedszkole do godziny 13.00 – 30,24 zł
● przedszkole do godziny 14.00 – 60,48 zł
● przedszkole do godziny 15.00 – 90,72 złOPŁATY NALEŻY UIŚCIĆ DO 15-tego DNIA MIESIĄCAOpłaty
04.11.2024 11:22STOŁÓWKA SZKOLNA
OPŁATY ZA OBIADY I PRZEDSZKOLE
1. NUMER KONTA BANKOWEGO DO DOKONYWANIA OPŁAT:60 8346 0005 0000 2596 20000004
2. NIEOBECNOŚCI NA OBIADACH: zgłaszamy do godziny 14.00 dnia poprzedzającego nieobecność dziecka
na obiadach (zgodnie z regulaminem Stołówki Szkolnej)
pod numerem telefonu: 603-094-278 - Intendent
Jadłospis
21.03.2025 18:14
Jadłospis -
24.03.2025-28.03.2025
24.03.2025 (poniedziałek)
„ZUPA GROCHOWA NA WĘDZONCE Z KIEŁBASĄ, BUŁKI GRAHAMKA, JOGURT OWOCOWY”
Składniki: grochowa (łopatka, mięso wędzone, kiełbasa, groch łuskany, ziemniaki, marchew, pietruszka, seler, por, sól, pieprz, liść laurowy, ziele angielskie, majeranek), bułki (zawierają mąkę pszenną i jajka), jogurt owocowy.
25.03.2025 (wtorek)
„PENNE Z KURCZAKIEM W SOSIE ŚMIETANOWYM, SOK OWOCOWY”
Składniki: kurczak w sosie (filet z piersi kurczaka, por, ser, serek topiony, śmietana 36%, śmietana 18%, sól, pieprz, papryka mielona słodka, mąka pszenna, olej), makaron (zawiera mąkę pszenną i jajka), sok owocowy.
26.03.2025 (środa)
„ZUPA OGÓRKOWA ZABIELANA Z KOPERKIEM, BUŁKI PSZENNE, RACUSZKI Z JABŁKAMI”
Składniki: ogórkowa (łopatka, przecier ogórkowy, ziemniaki, marchew, pietruszka, seler, por, koperek, sól, pieprz, liść laurowy, ziele angielskie, mąka pszenna, śmietana 18%), bułki pszenne (zawierają mąkę pszenną i jajka), racuszki z jabłkami (mąka pszenną, jajka, jabłka, mleko).
27.03.2025 (czwartek)
„PUREE ZIEMNIACZANE, NUGGETSY W PŁATKACH KUKURYDZIANYCH, MIZERIA ZE ŚMIETANĄ, KOMPOT WIŚNIOWY”
Składniki: nuggetsy (filet z piersi kurczaka, płatki kukurydziane, sól, pieprz, papryka mielona słodka, curry, olej), puree ziemniaczane (ziemniaki, masło, śmietana 18%), mizeria (ogórki, jogurt grecki, śmietana 12% zakwaszana, cukier, sól, pieprz, sok z cytryny), kompot (wiśnie, woda, miód).
28.03.2025 (piątek)
„PUREE ZIEMNIACZANE, FILETY RYBNE PANIEROWANE, SURÓWKA Z KAPUSTY Z MARCHEWKĄ, SOK OWOCOWY”
Składniki: filet rybny (morszczuk, bułka tarta, mąka, sól, pieprz, papryka słodka mielona, olej), puree ziemniaczane (ziemniaki, masło, śmietana 18%), surówka z kapusty (kapusta włoska, marchew, jabłka, olej, zioła i przyprawy, cukier), sok owocowy.
SMACZNEGO !!!