Jadłospis
- 25.04.2025 17:50
Jadłospis -
28.04.2025-30.04.2025
28.04.2025 (poniedziałek)
„ZUPA GROCHOWA NA WĘDZONCE Z KIEŁBASĄ, BUŁKA PSZENNA, JOGURT OWOCOWY”
Składniki: grochowa (łopatka, mięso wędzone, kiełbasa, groch łuskany, ziemniaki, marchew, pietruszka, seler, por, sól, pieprz, liść laurowy, ziele angielskie, majeranek), bułki (zawierają mąkę pszenną i jajka), jogurt owocowy.
29.04.2025 (wtorek)
„ZIEMNIAKI Z WODY, PULPETY WIEPRZOWE W SOSIE POMIDOROWYM, OGÓREK KISZONY, SOK OWOCOWY”
Składniki: pulpety (mięso mielone z łopatki, jajka, bułka tarta, marchew, pietruszka, seler, por, mąka pszenna, śmietana 18%, sól, pieprz, papryka mielona słodka, czosnek granulowany, koncentrat pomidorowy, pomidory), ziemniaki, ogórek kiszony, sok owocowy.
30.04.2025 (środa)
„ZUPA KALAFIOROWA ZABIELANA, BUŁKA PSZENNA, KASZKA MANNA”
Składniki: kalafiorowa (kurczak, udka z kurczaka, kalafior, marchew, pietruszka, seler, por, ziemniaki, mąka pszenna, sól, pieprz, liść laurowy, ziele angielskie, śmietana 18 %, koperek), bułka pszenna (zawiera mąkę pszenną i jajka), kaszka manna (mleko, kasza manna, cukier).
SMACZNEGO !!!
- Wróć do listy artykułów
Ostatnie artykuły