• Jadłospis

      • 25.04.2025 17:50
      •  
        Jadłospis -

         

         

         

        28.04.2025-30.04.2025  

         

        28.04.2025 (poniedziałek) 

         

        „ZUPA GROCHOWA NA WĘDZONCE Z KIEŁBASĄ, BUŁKA PSZENNA, JOGURT OWOCOWY”

         

        Składniki: grochowa (łopatka, mięso wędzone, kiełbasa, groch łuskany, ziemniaki, marchew, pietruszka, seler, por, sól, pieprz, liść laurowy, ziele angielskie, majeranek), bułki (zawierają mąkę pszenną i jajka), jogurt owocowy.

         

        29.04.2025 (wtorek) 

         

        „ZIEMNIAKI Z WODY, PULPETY WIEPRZOWE W SOSIE POMIDOROWYM, OGÓREK KISZONY, SOK OWOCOWY”

         

        Składniki:  pulpety (mięso mielone z łopatki, jajka, bułka tarta, marchew, pietruszka, seler, por, mąka pszenna, śmietana 18%, sól, pieprz, papryka mielona słodka, czosnek granulowany, koncentrat pomidorowy, pomidory), ziemniaki, ogórek kiszony, sok owocowy. 

         

        30.04.2025 (środa) 

         

        „ZUPA KALAFIOROWA ZABIELANA, BUŁKA  PSZENNA, KASZKA MANNA”

         

        Składniki: kalafiorowa (kurczak, udka z kurczaka, kalafior, marchew, pietruszka, seler, por, ziemniaki, mąka pszenna, sól, pieprz, liść laurowy, ziele angielskie, śmietana 18 %, koperek), bułka pszenna (zawiera mąkę pszenną i jajka), kaszka manna (mleko, kasza manna, cukier).

         

         

        SMACZNEGO !!!


         

      • Wróć do listy artykułów